!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> - Julias fotoblogg - -

Det tog slut idag.

Hej på er. ♥

Idag tog det slut mellan mig och John. Vi har ju haft problem i nästan 1 vecka, eller typ 2. För ibland var allt så jävla bra mellan oss, så fanns det stunder vi knappt snackade med varandra. Alltså, vi gav det så många försök. Vi båda inbillade oss själva att det skulle funka, vi skulle få det att fungera.

I lördags träffades vi, och vi båda sa att vi skulle försöka. Fan, alla dessa försök. Det leder ingen vart. Men vi sa iallafall det, men igår märkte vi båda att det går inte. Vårat förhållande skulle aldrig fungera. Vi skulle kunna hålla på såhär hur länge som helst, vi skulle inte vakna upp en morgon och så var allt bra.
Så vi träffades idag, och konstaterade rätt snabbt att det inte var någon idé längre. Det är klart att det är tråkigt, jag har delat många fina stunder med honom. Men det är på något sätt skönt, förstår inte att det tog sån lång tid att förstå att det inte skulle funka. Men iallafall, vi kommer fortfarande umgås som bra vänner. Men det är allt, det är inte menat att vi ska mer än vänner. Så vi avslutade allt detta, på ett bra sätt.
Så nu vet ni.
Vi hörs och ses. ♥

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0