trying to sleep with a broken heart

Even if you were a million miles away
I could still feel you in my bed
Near me, touch me, feel me
And even in the bottom of the sea
I can still hear inside my head
Telling me, touch me, feel me
And all the time you were telling me lies


'
kan berätta att det är en låttext, får mycket klagomål över att jag "tycker synd om mig själv så vill klargöra så att alla förstår, det är en l-å-t-t-e-x-t!

blir inge mera inlägg, cya tomorrow!

somethiing

bulle <3

haha, har varit på föräldrarmöte grejs ikväll, tråkigt ! men får ledigt en hel dag så blir jekligt skönt, har kollat pris&allt till piercingen, så ah, blir nog bra :)

tjaaarå<3



Rondat flickis på tumbling :)


jaaaaaaag igåår på träningen :) tack anna


/j

så nära.

så nära. men ändå långt bort, det var ett tag sen vi sågs.
känns ändå som du alltid finns, det är det spontana som gör mig
glad, tack för att du finns.. fina vän ♥



hoppar in i en dusch nu, sen blire sova! vi hörs imorgon igen, då blir det stan & föräldrarmöte typ ;) Hoppas på ett bättre schema med, vårat suuuuuger! :) så ja, kyssen!

inspiration

- topshop & h&m

AAH, MITT HÅR !!


har klippt av mig håret, kanske inte seer så kort ut på bilden, men har före/efter bild taget med min kamera, jäävlar vilken skillnad.. mitt hår .. mitt älskade hår :( ♥

Home

två bilder från igår.

 

hejsanhejsan,

sitter hemma nu, väntar på träning. Ska nog käka lite innan med, vi hörs sen. pussen.


choose


ser ut som en gris men .. det behöver vi inte tänka på :D

har även bestämt mig, det blir piercing i underläppen nästa måndag. Huur najs ?!
Sen på LÖRDAG drar jag till grönan med DENNA tjej, underbart, sen på måndag fyller jag år och får ny mobil och grejer, det är mycket att se fram emot !

ska sova nu, sleep tight!

Presenten!


UUT MED DET GAMLA OCH ...


.. IN MED DET NYA!


Jag fick alltså en plattång idag! väldiigt behövligt, ni såg ju min gamla ? najs! typ ob nordica artist heter den! Har använt den 1 gång och den verkar superbra, ska städa iordning mitt rum nu .. så tjarå!

Pierciing :)

http://1.bp.blogspot.com/_PSXXvBQBFBE/SwfZEz8cAnI/AAAAAAAAAv4/pBZB6wf5QNU/s1600/Lip_Piercing_by_rivjern.jpg
Har länge velat ta hål i tungan men har frågat mamma flera gånger och alla gånger så är det .. nej. Så istället funderar jag starkt på att pierca underläppen, och det får jag göra för mamma :)
Så vad säger ni ? Det lutar mest åt ja faktiskt :)


bild.

ohmy,

tja!

kom precis hem från träningen, nu ska jag bära ved! roligt osvosv .. KÄNN IRONIN! nejmen yeye, vi hörs senare, ska visa vad jag fick idag :) Är nöjd, har även ett beslut att fatta som ni ska få hjälpa mig med sen .. så ja, ni får kolla in senare så hörs vi, pussen


b&j


tjululu! ;p
sitter och käkar ben&jerrys, gottgott.. funderar på att testa någon ny smak nästa gång :D typ phishfood eller vad den nu heter, eller cookie dough ..
jaja nog om det :)

har precis kommit hem, från min farbror. ska snart sova, imorgon blir det att fira mig hos min gammelmormor, fyller inte år imorgon men dom ska fira mig , vet redan vad jag ska få dock, meen det får ni se imorgon!

känns som detta inlägg blev riktigt rörigt, men yeye! är trött så detta får bli som det blir,
TJA-RÅ!

summer memories

sena sommarkvällar spenderades med dig. jag var så inriktad på dig att jag fullständigt glömde folket omkring mig, du förvandlade mig. dina ögon log mot mig, jag trodde på dig. du var så underbar mot mig, alla dina sms & alla dina samtal fick mig att känna mig speciell, men innerst inne visste jag vilken idiot du var, men jag brydde mig inte. för första gången på länge var jag lycklig, jag var älskad.

jag minns fortfarande hur du höll om mig, och när du berättade hur söt & fin jag var. orden sitter alltid kvar. det var mycket skit i vårat "förhållande", kan dock inte kalla det förhållande eftersom vi aldrig var tillsammans.

du var en simpel sommarflirt, men kan inte tycka att du var så "simpel" för det var du som fick mina dagar att gå, jag tänkte på dig varenda dag.

längst, längst inne så visste jag att allt detta skulle ta slut, som allt annat. men jag försökte leva i nuet och tänkte inte så mycket på vad som skulle hända. jag såg att du höll på lite med andra tjejer och blev riktigt irriterad, det kändes som hela du var en stor fet lögn, det kändes som ett slag i magen.

jag pratade med dig, berättade att jag visste vad du höll på med och att det var slut. du berättade hur ledsen du var och att jag var den enda du ville ha. konstigt nog trodde jag på dig, för jag ville inte att det skulle ta slut, jag ville fortsätta vara lycklig.

tiden gick, vi träffades så gott som varje dag och om vi inte gjorde det - då pratade vi i telefon några timmar mitt i natten. du var min glöd, du gav mig glädje.

kan fortfarande tänka tillbaka på allt skit jag gjorde - för din skull. kan sitta och skratta åt det, och jag ångrar ingenting. absolut ingenting. visst gjorde jag dåliga grejer, men fyfan vad roligt vi hade. det var en bra tid i mitt liv.

det var när jag började jobba som vi börja tappa varandra, jag kunde inte smsa dig för hade inga pengar på mobilen, så du trodde säkert att jag fetdissade dina sms, men så var det inte. jag tänkte fortfarande lika mycket på dig, jag önskade att du skulle ringa och berätta att du ville ha mig, att du saknade mig. jag fick inget samtal från dig, du hade gått vidare.

jag stannade kvar på samma plats och kunde inte förlåta mig själv för att jag hade låtit dig försvinna, när jag väl smsade dig berättade du att det var slut. jag grät, kunde inte tänka, ville inte inse. men på nått sätt lyckades jag gå vidare, jag glömde sakta bort dig och kunde le igen.

fick sms från dig ibland, du skrev att du ville ha tillbaka mig & att du saknade mig. det var då jag på riktigt förstod vilken idiot du var, och det kändes som allt var en lögn. visste inte om dina ord om mig var sanna, visste inte om du någonsin hade ens tyckt om mig, jag började istället känna hat och det sista jag ville var att träffa dig.

får fortfarande samtal från dig, nu har jag gått vidare och jag känner inget behov av dig alls. tvärtom, jag klarar mig helt galant utan dig. du säger att du fortfarande tycker om mig, men det du gjorde häromdagen fick mig att ändra syn på allt. du är inte en del av mig längre, det du gjorde var dumt, idiotiskt. hela du är en idiot.

nu mår jag så jävla bra och vill inte ha några problem med dig längre. du är ett avslutat kapitel, önskar att du förstår det någongång.
hejdå.

<3


- no comments <3

Gårdagens faaaaaaaaail


Kan berätta om gårdagens STORA fail ...
Jag & emma skulle ta cykeln ner till hemmakväll och när vi sedan är påväg hem så cyklar jag och emma går, sen kommer vi till övergångsstället och jag ska bromsa för att det kommer bilar men tar fel broms (frambromsen) så cykeln stegrar åt fel håll och jag hinner gå av halvt medans cykeln typ voltar och jag ramlar ner på backen och DÖÖR i garv, klarade mig helt felfritt dock utan ett enda skrapsår, hahahaa!!

skills




när jag skulle visa min "facelook" tänkte jag passa på att visa mina skills i paint på samma gång,
bra kombination! duktigt julia!

Svar på tal =)

Fick en kommentar nyss & kan ju svara på den ! :)

"ofta du aldrig har kille hahaha" skrev personen, och nej jag har inte varit tillsammans med någon på .. 1,5 år? och efter sommarlovet nu känner jag att jag inte riktigt är redo att ha ett förhållande, eller jag vet inte .. är så rädd att bli sårad. men hittar jag någon jag verkligen tycker om är det klart, men tycker det fungerar rätt bra som singel även fast jag önskar att jag hade kille :)


SUCK ON THAT, BIAAAATCH!

jobbig du är :(

lite mer hiss & diss

Jag tänkte "hissa & dissa" lite mera, eller gilla/ogilla som jag helst vill kalla det ;)

DISS !!
dubbelmoraler, fan vad det är lågt!!! dålig stil, klarar inte av det!
rykten, aaah! vad jobbiga dom är, i det flesta fall är dom inte ens sanna!
konstiga ord, haha .. vissa av mina kompisar säger konstiga saker, (enligt mig) typ jag säger "fresta" och vissa säger "sukta", haha inte någon diss direkt men ah ;)
folk som är dryga på sms/msn, hatar verkligen det! slipper helst snacka med en person som är dryg!! SÅÅ jobbigt!
folk som håller på när jag är irriterad, var verkligen JÄTTE irriterad imorse och alla killar bah JULIAAAAAAA och var verkligen skitjobbiga! dissdissdiss!
utjatade repliker!! - punktpunkt ...

HISS!!
mobil .. VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DEN ?!?!?! älskar den mest<3<33<3 haha nej men u get it!
BEN & JERRYS! underbart, fucking LOVELYYYY! ♥
donken!! vet att det är onyttigt osv men vafan, donken<3mig
hemmakväll, älskar det stället, älskar godiset..att det inte är åldersgräns och ja, det mesta helt enkelt!!
bloggen!! älskar att få skriva vad jag vill! (nästan) har en privatblogg ifööörsig men ah ;)


What can i say?


Hemkommen från lägret nu ..
kan inte säga annat än att det har varit bra. kan berätta lite kort om vad vi gjort :)
det var rätt segt i början om jag minns rätt, vi satte upp tälten & sånt skit, det började typ spööregna och ah, angelica hade knutit dubbelknut så vi kunde inte stänga vårat tält så det regnade in i hela tältet och det blev dyyyngsurt ! fail #1
sen efter vi käkat lunch var det någon 5kamp, tråkigt.
haha, och sen var det typ koorvgrillning, och sen så mellan allt var vi väl i tälten &så. Sen blev det lite försenat "mys vid brasan" då grillade vi marshmallows och så, och innan det var vi i sams tält och så skämtade han och sa att jag skulle grilla marshmallows och ge till han, och så när jag & felicia gick till brasan så grillade jag en till han och kuuuutade och lämnade den, det var fan snällt ;)?
Men jag fick bara 1 marshmallows för dom tog slut :p ah och runt 21.30 var det spöökvandring, i skogen. det var asmörkt ute, men den var inte såå läskig, blev lite skrämd ett par gånger men ah, inte direkt.

Klockan 11 skulle alla vara i tälten, jag visste ju att ingen skulle sova då, eller kanske dom små skitarna, hah nej skoja bara .. nejmen jag tog fram en energidryck och typ gick runt tills vi skulle sova, sen skulle vi gå ut typ  haha sen så drog vi tillbaka och lurade alla lärare att vi skulle sova, när dom gick in det var då det roliga började.

vi gick typ till affe, kokken & linus tält och typ satt assstrångt däär och snackade, sen när vi drog ut därifrån var det aasmycket folk ute, asså jag menar verkligen många :p och då gick vi typ runt och snackade med alla, höll på och så rätt sålänge, när vi sedan är i tältet så smsar jonte mig typ så då drar jag till hans tält och sen kommer frida & angelica, så vi typ snackar aslänge och jonte tvingar mig att klia honom -.- så gjorde det ganska länge och runt 03.30 drar vi tillbaka till våra tält och så när jag ska lägga mig i mitt minitält och sova ser jag att det är fullsmockat med folk där så jag säger till angelica att vi inte har nånstans att sova. så då drar vi typ till kalle och så skulle vi sova där men så angelica sov där och jag & frida "sov" i jonte, kokken & martins tält, fast vi sov aldrig utan vi snackade bara. jag somnade nog i en 15-30min en gång och sen klockan 05.20 så säger frida att vi kanske borde dra så då går vi till vårat tält och typ ah, sen hela morgonen/dagen sov jag typ xd

under hela lägret busringde alla mig, skitdrygt! det var olika personer varjegång, kändes som alla på hela lägret hade mitt nummer :p haha, jaja nu måste jag springa ut med hunden och sen ska jag träffa emma, tjarå =)

ps . det blev inte så "kort" ds.

HOFFMAESTROOOOOOOO

http://www.mynewsdesk.com/files/f1618918260edb4395dcea1cb6b2cd48/resources/ResourceWebImage/thumbnails/hoffmaestro_thestorm_large.jpg?1199884657

http://www.mynewsdesk.com/files/f1618918260edb4395dcea1cb6b2cd48/resources/ResourceWebImage/thumbnails/hoffmaestro_thestorm_large.jpg?1199884657
Det skulle INTE vara fel att vara på grönan när hoffmaestro spelar asså ...

Nu ska jag fixa klart allt sedan ZZzzzZz, har sovmorgon imorn, FIIIFAN VAD SKÖNT!
Så ni vet blir det nog ingen bloggning alls under torsdag kväll och fredag morgon :)
Skriver imorgon innan jag drar, ciao!

Packar ... AAAAAH!

Jag fyller år snart så har börjat lite med en önskelista :)

Jag packar soom fan, har knappt börjat .. hähä! men ska vara borta 1natt så det är bara att tänka vad jag brukar använa + sovsäck & allt shitt! +x2 att emilia är sjuk så vi har inget tält, hoho!

haha, fan asså, nästan skrattretande .. måste iallafall fortsätta nu! kyss!

 


Hos emmisen <3


jag och emma!


Sitter hos korvisen, hade fotbollstunering + skolfoto idag, såg ut som en gris på skolfotot.. SUCK! ajaa, det regnade söönder på fotbollstuneringen seriöst, vårat lag spelade 9 matcher, jag var med 1 minut på 1 match .. hade verkligen ingen lust att spela.
imorgon är det läger med klassen så då blir det inge bloggning, men vi hörs.. tja!


tired.

Hemma nu, måste hoppa in i en supersnabb dusch, välja kläder tills imorgon&börja packa, sen sova! Blir nog en sen natt, haha :p

Tjarååå!

Frågor & svar

Hur lång är du?
jag är rätt kort, har inte mätt mig på länge men tror ungefär 158-160 något där imellan :)

Kan inte du berätta lite om dina syskon?
Självklart, jag har 2 brorsor & 1 syster! Min syster heter matilda och är 17år gammal, min yngsta bror är 18år gammal och han heter tommi, och min äldsta är 22år gammal och han heter martin :)

Har du någon piercing?
Nej faktiskt inte, jag har 3 i öronen. Vill jättegärna ha i tungan eller naveln!

Visa bild på ditt naturliga hår!

Nu är mitt hår lockigt för jag har haft en fläta
.. men det är typ vågigt normalt så håret får tyvärr lida utav plattången! Kan ta en bild när jag precis har duschat sen så får ni se :)

Vad har du för bredd på din blogg?
690 !

min hårfärg ..

För er som tyckte att den andra bilden var otydlig, här är min hårfärg!

 


existerar


Jag tänkte ta upp ett par grejer jag är riktigt trött på!
1. alla dessa skitsnack! det är så äckligt, riktigt vidrigt. det är så fegt, om man nu ska snacka, snacka MED personen, inte OM personen..
2. folk som vill bestämma .. det är något jag hatar, eller asså förstå mig rätt, folk som tror dom är bättre än andra, folk som tror att dom är så snygga eller ah , något jag INTE klarar av!
3. löften som man sedan bryter.. så jävla mycket folk lovar så jävla mycket men sen så bryter dom det, dom säger att dom "alltid finns", bullshit! klart dom inte gör!
4. folk som försöker göra en avundsjuk, blöhh..

Jag tänkte ta upp grejer jag gillar! (y)
1. uppskattning! det är grejjt! underbart, asså tillexempel texten amanda skrev till mig häromdagen, man blir så jävla glad, det kan vara smågrejer också, det gillar jag :)
2. amanda, den lille tokskallen ^^ haha nej men hon är grym. punkt slut!
3. gymnastik, vad skulle jag göra utan gymnastiken ? den får mig så glad, och när jag väl är på en träning är gymnastiken det enda jag fokuserar på, så skönt att kunna glömma bort allt för en stund.

tror det var allt ..

Really, really bad!

Förlåt för sämst uppdatering, men har inte suttit vid datorn på hela dagen..

Kan berätta om min dag, vi var på vigelsjögård idag med klassen, lagom slappt. Sen så slutade vi så då hade jag något samtal med min mentor och mamma, så ja.

Sen så träffade jag frida, joel och ruben, och då typ så var jag med dom rättlänge så ruben missade sin buss och både frida och joel skulle iväg och då var jag med ruben rätt länge sen kom emilia en stund på slutet, sen träffade jag min älskliiiiiing amandaaaaaaaaaa ♥♥♥ så jag var med henne en stund, tyvärr ingen lång stund eftersom jag skulle träna :( men grym dag, tack alla ^^

Nu ska jag förmodligen sova, vi hörs nog imorgon <3


- resultat



tycks ?

färgat håret ;)


har färgat håret .. blont! eller blondARE ^^
ska fota med min system så får ni se före/efter..

Du gjorde min morgon & hela min dag

Det här skrev amanda till mig, jag är tårögd. Längesen någon sa så om mig, längesen någon berättade hur mycket jag betydde, kommer inte ihåg det ens.
Men amanda, jag älskar dig. det vet du.

waterdrops



im on my way

 

Flickan är inte bara fin, hon är helt underbar på samma gång <3

 


Hejpåer!

Sämst update dom senaste 2 dagarna, sorry for that. Gårkvällen blev lyckad efter lite om och men.. iallafall så blir det en chill hemmakväll ikväll så långt jag vet, inget är planerat iallafall.

Ha det bra så ses vi senare, pok


tro på sanningen...

.. för det vinner du alltid på i slutändan.

 

 


emma skriver !

hej julias läsare! www.ettsvenssonliv.blogg.se här ! :)
julia sover här ikväll :)
hon har lagt sig i min säng typ över hela och somnat xd haha !
kom nyss in . suttit ett tag på "gatufesten" innan det var vi med
dennis, axel & ado. träffade jonte på slutet som skjusade hem mig
medans julia cyklade på andra cykeln :)
jag drar t typ söderköping imorgonbitti så då drar julia hem :(
är där tills på söndag !
ska sluta skriva nu PUSS!


bad...


kan tyvärr inte neka att jag saknar denna tid ..

tja på er, dålig update! jag vet, sorry! är hos emma älskling, soverhär inatt! har inget att säga, tjaooo

Sorry b1ffen ^^

Förlåt för sämst update men kan berätta om dagen, för den har varit grym!

Slutade lite innan elva så vi åt då och sen drog jag hem, sen kom min storebror och frågade om jag ville dra ner och fika med honom på stan, så det gjorde jag. Vi gick runt och kollade i lite affärer och sånt, det är lite jobbigt att går runt med han på stan för han känner verkligen ALLA!

Haha sen så drog jag hem och så, och åt och då kom emma, vi snackade massormassor, skönt att träffa bruden igen alltså. Sen drog vi till 97ornas träning och typ låg mitt på gatan och lyssnade på musik ? :s haha iallafall så drog vi och kollade på någon fotbollsmatch med dennis ett tag och sen drog vi hem, tack för dagen storebror & emma! ♥

Nu ska jag bestämma kläder till imorgon, ta bort sminket & allt dedära så ha en toppenfin kväll! ♥

Vi ses imorgon !


goodn8



Sitter med en slapp knut i håret och typ tar det lugnt, har kört igenom friståendet ett par gånger också.. Nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla lite tv,
får se om jag skriver imorgon på morgonen, det lär ni märka.
pusspåer!♥

Fristående ♥

Är nästan precis hemkommen från en friståendeträning, vi har fått ett nytt fristående, det är verkligen gryymt
Jag kan berätta för er som inte förstår "gymnastikspråket" att fristående är en slags dans som man tävlar i.


Det här är våran fristående låt! =)

Har egentligen ingenting viktig att säga ... så tjarå!



Fantasy by britney spears



Kolla vad mamma kom hem med till mig! ♥
Hon har varit på åland sen i söndags, så när hon kom hem hade hon den här underbara parfymen med sig till mig. Har haft den 1 gång innan, verkligen supergod, kan rekommendera den. En annan som jag kan rekommendera är Fizzy by alyssa ashley.
Tack mammi!!

Den där julia ..


Julia Svärd, 13år.
Vem är jag då ? Jag är en glad tjej som går i sjuan på roslagsskolan. Jag bor i Norrtälje, en liten skitstad som ligger cirkus en timme från huvudstaden Stockholm.
På fritiden tränar jag gymnastik! Jag tävlar i ett gymnastiklag som heter Norrtälje gymnastikförening, har tränat där sen augusti 2009.

I min lilla blogg kommer ni hitta massor med fotografier som jag fotar med min Canon eos 1000d. Ni kommer även få följa med mig i min vardag.

Jag har alltid varit den där självsäkra tjejen, jag har alltid synits, jag har alltid hörts, jag har alltid tagit plats. Jag har alltid velat stå i centrum, det är sån jag är liksom.
Jag har även alltid varit den som skrattar åt det mesta, har blivit utslängd från massor av lektioner just för att jag skrattar.
Det gäller att bjuda på sig själv, om man gör bort sig, det är liksom inte hela världen.

Man kan inte alltid lyckas, man kan inte alltid vinna.. det vet jag mycket väl. Men man ska alltid försöka, man ska alltid hoppas.

Jag tror inte det var så mycket mera, utan om det är något kan ni kontakta mig genom att skicka en liten kommentar eller så adda min msn : [email protected] (jag kollar aldrig mejl)

Hoppas ni tycker om min blogg, mina fotografier och min personlighet!


"livet är en tävling, man måste vinna för att komma någonstans"



school


Någon random bild, ^^
Nu ska jag fixa klart mig och vänta på att tjejerna ska komma, vi hörs efter skolan !
cya!

g8

nu ska jag sova, får se om jag hinner skriva imorgon innan skolan, annars sutar jag 11 så då skriver jag då,
kyssssss

sad ..

jag tror ingen har tryckt ner mig eller sårat mig så mycket som du har.
du har sänkt mitt självförtroende och min syn på mig själv.
du kan ta dina jävla problem och dra där ingen ser dig, vill aldrig mera
träffa dig eller prata med dig.

jag tror ingen i hela världen har fått mig att må så dåligt, ingen har kränkt
mig så mycket.

det han sa? jag vet inte om det är sanning .. det kanske är så alla ser mig ?

Sommaren 2010

Det blev grillkvällar på björneberget!


gräsö 2010 .. vad ska jag säga? underbart!


jättemånga roliga kvällar med dom här fina personerna!



Tältning med dessa fina personer blev det också, fan vad jag älskar er!



Vi köpte pool så det blev mycket badning i den !


Jag & malla lärde oss flickis & salto, det var riktigt kul :)

Tog kontakten med denna fina människa & idag är vi jättebra vänner, glad för det! ♥


åkte till blidö! :)


Kan inte neka att det blev lite kärlek också ..


Lyckades även bränna sönder mig lite, myysigt! ;)

Fina du! :)





Personerna på dom 5sista bilderna har jag träffat en hel del sista tiden av sommarlovet, grymma personer!

Det har blivit mycket doonken med emma, ado & dennis, hahah kan inte glömma nattmaten på donken! Dom kastade ut oss när dom stängde :(


hihi träffade sveriges största bloggare, kissie. Ja, hon ser annorlunda ut i verkligheten.
Ja, hon var även jättesnäll i verkligheten.

Åkte frittfall, igga personen som sitter längst till vänster, vet inte vem det är. Någon random person bara :s









Jag tycker synd om dom som inte fick uppleva ung08! det var grymt!



Kan inte säga annat än att det har varit ett bra sommarlov helt enkelt! Har dock inte gjort så mycket eftersom pappa inte fick någon semester, men har haft det sjukt bra ändå.



Godmorgon .. ?

- Random bild bara

Jag har precis vaknat! Jag somnade visst, så jag sov i nästan 4timmar! Underbart skönt, nu är min jobbiga huvudvärk borta också.
Nu ska jag fixa lite viktiga grejer så vi hörs senare, pusss

First day

ung08 ♥


Tja på eeeeer :)
Kommit hem från första dagen på roslags nu, tycker det gick rätt så bra. Vi slutade typ 11 & vi ska göra det nästan hela veckan så det är naaajs!
Nu ska jag typ sova, haha nej men är grymt trött.. Försov mig imorse med?! Lyckat liksom .. men hann som tur, okej det tar typ 30sek att gå till skolan men jaja ..
Nu ska jag sluta babbla/skriva, tjarå!

Time to think

Ska sova nu, imorgon börjar jag roslags, jag börjar liksom 7an. Ska bli skönt att slippa grindfittskolan. (ursäkta språket men bara sanning)

Livet är så orättvist, man tar vad man vill ha. Kanske borde tänka på alla andra, eller hur?

Utan dig, inget mig.

 


Stackarn :(

Bella har brutit tån!
Ajaj ditt klantarsle! Hahah närå, men otur! Sånt som händer vettö, jaja jag lider med dig! Men klart vi klarar detta, vi klarar ju allt?
Cyaa!

and he is just a idiot


Svart oversize tröja från ginatricot - 199kr
Solbrillor från ur&penn - 50kr

NY DESIGN ALLIHOPA!



ÄNTLIGEN EN NY DESIGN!
Fyfan vad skönt, hade den förra designen i över en månad! Det är fan rekord!
Vad tycker ni om den ? Hiss/diss?

Louises design


Jag fixade louises design igår, såhär blev det :)
Hoppas hon blev nöjd, kolla in hennes blogg här!

Jag vet att jag har sagt att jag inte gör designer till andra, men nära&kära är faktiskt undantag!
Nu ska jag ut med min lilla tönt, tjaaarå!

(min hund då alltså)

goodnight

love this picture! Den kommer ni se i designen!
Nu ska jag sleepa, kysssen!

The pursuit of happines

Sitter och tittar på "the pursuit of happines" det är nog den hemskaste och sorgligaste film jag sett. Tog en paus i tittandet och sprang upp och bloggade.

Designen blir inte klar idag riktigt, är så gott som klar men måste fixa i alla kodmallar och blablabla ..
jaja!

Nu ska jag kila ner igen, pussar!

kooooodar!


:o?

jag kodar på designen, la den åt sidan ett tag men nu jävlar ska den bli klar!

Without / With



Vad tycker ni kära läsare? Med eller utan smink?

Slump ... ?


En 13 årig kille fick blixten i sig 13.13 , fredag den 13..
Nej.. det kan INTE vara en slump!

Läs hela artikeln här!

du var mitt liv, du var min värld


Du var hela mitt fucking liv.

Sitter och mumsar på en ben&jerrys halfbaked! Ska äta upp den och sen ska jag göra iordning mitt rum lite. Ska ta det lugnt för har huvudvärk och är allmänt seg.

Cya!


you are my heaven


Denna bild är fotad dagen efter jag fick min kamera :D!

Hejsansvejsan :)
Sitter i sängen med malla, lyssnar musik typ. Idag har jag inga planer nästan, måste hämta lite saker i husvagnen .. ja, typ det :)
Vi hörs sen!

Länkad eyy :)


Såg att falsksanning hade länkat mig, det gjorde så att statistiken höjdes väldigt snabbt!
Najs som fan!

Jag tänkte berätta att jag verkligen älskar när folk som har trott att jag är bitchig & elak osv, när dom sedan märker vilken snäll person jag är (a) Det är faktiskt en jättebra känsla :)!

Puttade ner malla i poolen oxå - med kläder på .. jag sa ju att jag är en snäll person ........

Hos mallaj !

Rätt old bild som jag hittade på mallas dator :)

 

Nu sitter jag hos malla, äntligen är min data hemma! Så nu blire bloggning som vanligt igen, malla sover hos mig inatt, mysmys!

Nu ska jag typ hem till saga och käka med matilda så vi höres ♥

 


ung08 i bilder!

grr.. sexig polis ;);)

haha max! ;)

Här är alltså emelie, dessie, jag & jasse!

Tror det kommer fler bilder sen :)

 


så små - så ovetande

HAHAHAHHAHAHAAHHAa
HAHA det är nästan pinsamt men jag delar med mig av dessa 3år gamla bilder, hemskt .. här gick vi bara i tredje klass, vi visste inte mycket om livet .. haha..




Men bestis, i love u.

Malladay :)

Idag blir det denna tjej, har saknat henne megamycket !♥


(gammal bild)

samma sak varje jävla gång

Jag är besviken. Visst, det är inte det att ni lämnar mig men det är mer det att ni bryter löftet? Löftet som ni alla gav mig, om att ni alltid skulle finnas och stötta mig ? Men eller hur? Varför gör ni inte det när jag behöver det som mest? För ingen av er förstår. Säg inte löften som ni bryter, det är riktigt dålig stil.

Kan tacka min syster, matilda svärd.. tack för att du alltid finns. tack för att du förstår. tack för att du är som du är, tack för att du är .. du ♥

and we´re back

Nån gammal fjorrebild på mig :):)

Tja hörni!
Sitter och tråkar sönder, kvällen har spenderats rätt mycket med syster min, och saga! Så det har varit bra, nu har vi gäster och ja. Tänkte bara berätta att jag är så jävla trött på alla dessa lögner..

fredag den 13

Jag & malla! ♥
Idag är det fredag den 13, stör inte mig eftersom jag inte är rädd för sådant trams ;) haha! Nu sista dagarna på sommarlovet ska jag blogga så mycket jag bara kan, hoppas ni har stått ut den här veckan när jag har varit på ung08!
Kan bara tacka alla gaal1 mycket, ni som har gjort mina dagar på ung08. Tack.. tacktacktack!

sorryy

förlåt för sämst update. det har sina anledningar ..
kan tacka alla underbara personer som var med på ung08, underbart.
Hoppas att jag kommer tillbaka igen,
kyss

det blir bara bättre :)


Vilket öga är snyggast, HELT ÄRLIGT? med / utan ?

Ännu underbar dag på ung08! Amazing! Har träffat en underbart bra vän idag med, magnus heter han! Fan jag saknar dig redan älskade magnus ! ♥♥ :(:(

Nu är jag hos emma, sover där! Vi drar in till ung08 imorgon med, sista dagen för min del :(
Tjaarå!

Fixa klart mig :)


Jacka ginatricot / linne h&m / jeansleggings bikbok

Det fick bli någon snabb webcam outfit, nu måste jag dra! Jag bloggar nog från emmas mobil, och om ni ser mig, SÄG HEJ!
tjaråå :d

Fixa klart mig :)


Jacka ginatricot / linne h&m / jeansleggings bikbok

Det fick bli någon snabb webcam outfit, nu måste jag dra! Jag bloggar nog från emmas mobil, och om ni ser mig, SÄG HEJ!
tjaråå :d

Dags idag igen !:)

Miss it, grönan 3 junu .. :/

Idag är det dags för ung08 igen , det är grymt kul där men det går inte riktigt att berätta "vad" man gör, haha om ni förstår ?

Idag har jag lovat mig själv och även julia att inte låta någon käfta mot mig, eller trycka ner mig! Så nu ska jag kaxa emot alla fjortisar som springer runt där ^^
Om ni ser/träffar mig, gå gärna fram & säg hej, klart att jag svarar liksom ? :D

Nu ska jag fixa mig, och välja klääder, svårt? JAAAAAA!

Underbart bra dag!




Grym dag !
Träffade dessie, har massor av bilder men det är emelie som har dom så lägger ut sen ! :) Vi var med max & alex typ hela tiden, träffade linn, isabella, nathalie, linette & lojsan.. tror inte det var några flera? Nepp! Grym dag iallafall, stockholm går liksom inte att jämföra med lilla skitnorrtälje ?
tjaarå ! =)

Ciaao!


Nu ska jag fixa mig klart sen drar jag till ung08, ingen aning om det blir någon bloggning idag. Det lär ni märka, kyssar!

Svårt ?!?!


Tjuee!
Kvällen har verkligen varit toppen! Först träffade jag malla & bella, vi gick runt lite ;) Vi hittade en kundvagn som vi körde runt i, haha!
Sen gick jag och träffade jasse & emelie! Fina flickor! ♥ Vi hade askul, vi träffade malla & bella en stund sen med. Nu har jag varit hemma i en timme ungefär, har försökt pierca läppen på mig själv ?!?! Men fan va svårt det är , gav upp! ;p
Nu ska jag sova, upp imorgon och åka till ung08 med dom bästa, hoppas vi ses där?
PUSSAR!

guulligt ;)


The day with the girls


4 bilder från dagen!

Ska träffa tjejerna igen, skulle träffa emma men det blev ändrade planer. Vi drar till ung08 imorgon istället! Kyss på det!


Stay away


Jag älskar den här bilden på mig och kommer förmodligen alltid göra det.

Ciao bloggish!
Dagens bra sak: Jag ska träffa bella & malla! ♥
Dagens dåliga sak:
Byggjobbarna har inte semester längre så dom börjar borra & banka klockan 7 på morgonen :(

UPDATE: Jag vet att jag ska lägga ut bilder på det jag köpte på täby, men jag har kläder hos emma så jag kan inte ta kort på allt, så när jag har alla kläder hemma ska jag det!

godnatt!

Nu ska jag vänta på att syster kommer hem, sen ska jag sova :)
Fick en kommentar häromdagen, den frågade när nya designen kommer! Jag jobbar på den, men jag vet inte än, 1 vecka kanske ? Får se!

cya!♥


Fyfan vad jag mår bra!

För första gången på länge ler jag, och jag menar det verkligen.
Från botten till toppen, när någon frågar hur jag mår, så svarar
jag "bra", det har jag inte gjort på jättelänge. jag visste att
jag skulle komma ur denna skit, och ja, det var precis det jag
gjorde. Jag är mig själv igen, den där tjejen som ba var sig själv
hela tiden. Fyfan vilken skön känsla, nu ska jag leva livet galet
mycket, och glömma bort han så gott det bara går. Jag mår bra,
jag mår riktigt jävla bra. Känns toppen, nu kommer ni inte få
se den deppiga julia på länge hoppas jag ! Nu är det min tur
att finnas för alla som fanns för mig när jag mådde skit, nu är det
jag som ska stötta alla andra! Kan det bli bättre? Jag känner
hur jag njuter av livet, jag njuter av den sista veckan av sommarlovet
för att sedan kastas in högstadiet !
Fyfan, vad jag är glad. Fyfan vad jag mår bra.


nej men tjena sötnosar !

hejhej :) www.emmakarolinasvensson.blogg.se som skriver.
julia bad mig att skriva ett inlägg åt henne för hon skulle på toa
och hennes dator för när som helst xd, hon har glömt sin datorladdare hos mig.
klyftigt (y'

vi ska iallafall ut och träffa dennis & axel nu :D naajs !
hare bra pussar


sunday morning


Någon random cambild bara (:

Tjotjena!
Sorry för att jag inte uppdaterat, har inte hunnit. Känner att bloggen kommer som ett andrahand som ni märker! men jag gör mitt bästa, ska sminka mig nu, sen drar vi till mig.
kysshej!

blixter & dunder!


Gillar verkligen den här bilden :) Eller vad säger ni ?

Skulle blogga tidigare men det har blixtrat & åskat hela kvällen/natten så det har inte gått så bra, mysigt men läskigt! nu sitter jag med emma och chillar gal1!
kyssN

Tråkigt test

Dig själv

1. Skriv hela ditt namn: Julia lena margareta svärd, euuuu
2. Ålder: snart 13

Utseendet

1. Hårfärg för tillfället: haha blont med utväxt
2. Riktiga hårfärg: mörkblond
3. Längd: 158 - 160 .. (a)
4. Ögonfärg: bajsgröna :d
5. Skostorlek: 37 - 38

Vänner

1. Har du fler än 2 nära vänner?: ja, 3 ungefär
2. Umgås du med samma person hela tiden?: nejda :d
3. Har du många vänner?: det tkr jag :d
4. Har du en bästavän?: ja :D
5. Älskar du dina vänner?: inte alla, men dom flesta!

Kärlek

1. Är du singel? ja
2. Är du kär förtillfället?: ja.. eller jag vet inte .. jag var.
3. vara i ett förhållanden eller singel?: förhållande!
4. Senaste motsatta könet du kysste:
5. Senaste personen du hånglade med:
6. Senaste person du hade sex med: oskuld
7. När va du senast kär?: vecka sen kanske
9. Vem va din första kärlek?: oj.. jag har nog varit kär 1 gång, & de var den här sommaren.
10. saknar du ditt ex/ gamalt ragg ibland? : mm som fan ..
Humor

1. Du har lätt för att skratta?: hahaha jag kan inte sluta skratta ibland ;)
2. Du skrattar åt dina egna skämt?: jaa xd
3. Du skrattar åt skämt som du inte förstår men du tycker det låter kul?: hahah ja
4. Du kan skratta åt saker som inte är ett dugg roligt?: ja :p
5. Du har skadjeglädje?: hahhahah jaaa
6. Det är lätt att muntra upp dig när du är på dåligt humör?: njaee
7. Du har lätt för att muntra upp andra?: joda
8. Du får ofta dina vänner att skratta?: hha jarå
9. Du tycker att du själv är rolig?: roligaste ever
10. Om du ska vara helt ärlig så tycker du själv att du är den roligaste du vet?: ja (a)

började dåligt - slutade bäst

kvällen började dåligt men slutade bäst!
Vi träffade ado & dennis, snaackade massa sen fick vi för oss att dra upp till donken & äta nattmat (?!) haha iallafall så snackade vi med polisen när vi var påväg dit, eller dom frågade vad vi skulle äta på donken ? hahah, sen påvägen hem träffade vi några andra snälla poliser :):)

yeye, nu är vi iallafall hemma, kom hem för 20min ungefär :) mysig kväll iaf :d

Nu ska jag dra, cyya !
ses imoorn !

juste, ni ska få se allt jag köpte imorgon med!

'
Dom fina personerna !

najsig dag ! (:



ser ju lagom smart ut på sista bilden ..

hihi, det där är lite "tjuvkik" på vad jag köpt, det blev totalt 10grejer, 2 koftor, 1 tröja, 1 linne, 1 väska, 1 mascara, 2 jeanstights, 1par solbrillor & 1 puder!

Rolig dag iaf, tack emma. Nu måste vi reda ut lite skit, ciaao

i täby (:


hahaha någon bild jag hittade bara ;)

Nu är vi i täby, jag har köpt 2 jeanstights, 1 linne & 2 koftor :) meen mera ska det bliii!
Iallafall, nu ska vi shoppa vidare. Vi hörs när jag kommer hem istället, pussar ♥

ojojoj!

Vi har försovit oss! Så vi måste springa till bussen nu! uppdaterar ifrån täby centrum istället, kysss!


emma skriver!

hej julias läsare !
julia söten har somnat !
godnatt . vi höres imorgon.. antar jag :)
skojar . klart ni gör puss

go on and forget


bara töntigt att hålla på som du gör.
trodde alldeles för mycket. Emma, varför lyssnade jag inte på dig ? :/


Chaaaa!
Sitter o gör nothing alls ! Har precis badat (?!) skitskönt verkligen ! =)
Imorgon blir det alltså täby centrum med emmisen, ska shoppa massor (;  naaajsigt värre!

nu ska jag göra något roligt, vi hörs imorgon istället :) kyssN

Ben & jerrys - halfbaked!


Mobba inte bilden, men finns det seriöst godare?

Försökte charma mig till att få den att kosta 33kr för jag hade inget hemmakväll kort, dom gick med på det men så var jag tvungen att ha leg! daamn !
yeye, nu sitter jag o emma o svullar, ha en bra kväll <3

missit


fina vi är!


nu är emma här, hon har varit det en timme eller något.
När jag kom hem från jobbet så träffade jag janina, felicia, patrik, pontus & jocke på station! sköna personer detdärä!
Var med dom en 45min, sen drog jag hem å då kom emma. Nu ska vi strax keka kyckling! Imorgon blir det täbban, ska handla upp heeeeela lönen + det jag får av mammsi & pappsi, MOHAHAHA !

Haha nedå, ska handla rätt mkt iaf :d
byeeeeee

goodnight



jag vågar inte titta, jag vågar inte. utan dig. jag är rädd.
jag vågar inte inse att du har lämnat mig, och det enda
som finns kvar är tårar. massvis av tårar, varför  ....  ?


godnatt, imorgon blir det jobb! Sista dagen juh, fifan vad skönt ^^

Flera försök till en videblogg ..


Hahahaha ;)
det är jag åt vänster som garvar hela videon ^^

tjululuuu!



Godmorgon, emma och jag ska äta frukost nu! Det går inte att lägga upp bilder så det fick bli två repriser  ;)
skitsamma, idag har jag inga planer! Bara vara med emma ithink! Alltid lika najs =)
Nu ska jag kyssa emma, cyaaaaaaaa ! ♥♥

drop. it.


Canon eos 1000d - 18-55mm


godnatt ♥

Dagens!

Linne h&m / tights åhlens / väska ohio

hello


Jag älskar dig emma .. :) !!'

Tjofan!
Är hemma hos emma nu, dennis & ado är även här ! naaajs!
Vi var  påå donken o åt lite, nu ska jag va social mot dom .. även fast jag är skitsur på alla tre :(
Ska försöka att va snäll .. meeen har rätt svårt att kontrollera mina känslor så ..
yäyä,
kyssen

emma svensson in tha house !


sötaste julia !

hej alla julias läsare !
hoppas det är ok att jag loggade in på din blogg julia:)
tänkte ba att du inte skrivit något inlägg sen igår och du dushcar nu !
så jag bloggar åt dig :)
julia ska bara duscha och fixa sig , sedan kommer hon hit !
käkar här och förmodligen sover här !:D
hemma själva hela kvällen , nice?
dennis och ado gör oss sällskap kanske också!:)

pussar till dig julia / din emma . http://emmakarolinasvensson.blogg.se

Bellis ♥


Bilder lånade av bella
Älskar dig fina vän <3

Hejsansvejsan!
Ligger och tar det lugnt, dricker en powerking för att få lite energi ;) Ska hoppa in i en dusch, sen drar jag förmodligen till emmaponken! Naajs! Nu ska jag dra, pusspåer!

I don´t want to live like this.


haha är helt oförberedd på bilden!

Tjoo!
Dååligt med uppdatering idag, sorry! Har träffat bella idag, hon fick mig att glömma allt skit, hon fick mig att skratta och le. Kunde glömma allt för en stund, tack ♥
Nu ska jag sova, upp imorgon ooch jobba ..


Det är alltid jag som ska le, dom flesta säger " men åh, är det därför du mår dåligt ? " Men sanningen är , att ingen vet varför jag mår som jag mår .. absolut ingen .. så tänk efter innan ni öppnar käften! Känner hur allt bara faller isär liksom.

How could you?



mirror . mirror.

Godmorgon! Sitter i soffan och tar det lugnt bara , vaknade för någon timme sedan. Ska koda lite med designen så den blir klar snart! kysss

Goodnatt :)

Jag har hållt på med designen nu ikväll!
Iallafall jättemycket med menyn, & lite på headern. Tror att den kan komma in imorgon :) Vi gick till mina kusiner en sväng och nu är vi hemma, ska gå och lägga mig nu.
Ha en toppenfin kväll, kyssar!


en bild som ni kommer se lite av i designen :)

Hos dennis :)

Jag saknar denna flicka. Riktigt mycket. Riktigt jävla mycket :(

Är hos dennis nu, han & ado sitter och spelar något weird spel och jag sitter vid datan .. Som jag skrev saknar jag den där fina flickan på bilden något förjäävligt mycket ..
Ska försöka fixa klart den där jevla designen ikväll med, har inte kommit långt men .. ah.
På tisdag jobbar jag igen, jag jobbar sista dagen på torsdag. Då får jag även min lön, sen i helgen blir det täby c med Emmaponken, då ska det shoppas något förjävligt!
Nu vet ni lite hur nästa vecka ser ut, pussar!♥

Todays !


Rosa linne ginatricot / Mönstrat linne H&M / Tights ginatricot

Det var längesen jag la ut dagens outfit, nu sticker jag hem till dennis, ska träffa han och ado ! tjohej!

Bill Lovelady - One more reggae for the road


Asskön låt !

Goodmorgon! =)


Godmorgon!
Har precis legat en stund ute i solen och stekt, jag vaknade run 12.00 men orkade inte skriva någonting då :)
Idag kanske jag ska träffa emma, ado & dennis igen men jag vet inte än.. ska snacka med emma =)
Ska fortsätta på designen med! Ha en fin morgon/förmiddag :)

Din coola fjant !



Älskling, gud vad du är fjantig ;)
Nu har jag pillat med designen, har inte kommit så långt men iallafall.. Godnatt!

emmaponken .. slemmis osv ;)


emma och en naken jag , haha ;)


Nu har jag börjat med en design, den ska vara jävligt enkel, meen snygg ! Så nu kör vi vafan! :d

RSS 2.0